Rántott ponty filé Waldorf salátával recept

1

Hozzávalók:

  • alma30 dkg
  • dióbél5 dkg
  • zeller30 dkg
  • citrom1 db
  • Globus Majonéz

    15 dkg

  • napraforgó étolaj2 dl
  • pontyfilé4 szelet

Elkészítés:

A megtisztított zellert és almát vékony csíkokra vágjuk és azonnal összekeverjük a citrom levével, hogy ne barnuljon meg. Keverjük hozzá a durvára darabolt dióbelet és ízesítsük ízlés szerint sóval, őrölt fehér borssal. Legvégül összekeverjük a GLOBUS Majonézzel.
Az előkészített halfiléket sózzuk borsozzuk, bepanírozzuk és a felforrósított olajban megsütjük. Köretként halmozzuk tányérra a zelleres almasalátát.
Forrás: www.receptmuhely.hu

Vélemény, hozzászólás?