Tepsis hal brokkolival és almával

10

Hozzávalók:

  • 70 dkg tőkehalfilé (Alaska pollock)
  • 50 dkg brokkoli
  • 2 alma
  • 4 ek olívaolaj
  • 1 tk curry por
  • 1 citrom leve
  • 1 kg burgonya
  • 3 dl Meggle főzőtejszín
  • só ízlés szerint

Elkészítése:

2 ek olívaolajjal meglocsolom a tepsi (32 x 24 cm) alját.

A burgonyát meghámozom, és a tepsi aljára karikázom, majd megsózom. Rárakom a felkockázott halat, meglocsolom a citrom levével, és megszórom a curryvel.

A brokkolit rózsáira szedem, az almát cikkekre vágom, és elrendezem a halon. Meglocsolom a tejszínnel és a maradék olajjal, ízlés szerint sózom.

170 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütöm.

Forrás: www.receptneked.hu

Vélemény, hozzászólás?