Fokhagymás tilápia recept

1

Hozzávalók / 2 adag

  • 50 dkg tilápia
  • 2 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 csipet fűszerpaprika
  • 0.5 ek petrezselyem

Elkészítés

  1. A vajat rakjuk bele egy kis lábasba a finomra vágott fokhagymával, sóval, borssal, pirospaprikával és petrezselyemmel. Legkisebb lángon melegítsük addig, amíg a vaj gyöngyözni kezd.
  2. Egy sütőlemezt béleljünk ki sütőpapírral, kenjünk rá az ízesített vajból. A halat sózzuk, daráljunk rá borsot, kenjük rá a maradék vajat.
  3. Forró sütőbe tolva megsütjük. Tálaláskor szórjunk még pirospaprikát a tetejére.

Forrás: www.nosalty.hu

 

Vélemény, hozzászólás?